Theeschenkerij "Het Zwaantje"

De Theeschenkerij is de komende periode gesloten.
De dagbesteding is open.

Lekker Thee & Koffie
In onze sfeervolle theeschenkerij kunt u genieten van verschillende soorten thee. Voor de koffieliefhebbers serveren wij heerlijke koffie, cappuccino en wisselende koffiespecials.

Huisgemaakte taarten & Heerlijk lunchen
Om uw bezoek compleet te maken, serveren wij verschillende soorten huisgemaakte taart. Daarnaast hebben wij een kleine lunchkaart. U wordt enthousiast geholpen door één van onze collega’s. Zij helpen u graag met het maken van een keuze.

High Tea & Feestjes
Bent u op zoek naar een speciaal uitje? Dan kunt u bij ons terecht voor een high tea. U krijgt verschillende gangen met o.a. sandwiches, scones en hartige en zoete hapjes. Ook erg leuk om cadeau te geven.

De theeschenkerij is in zijn geheel of per ruimte af te huren voor vergaderingen, lunches, bruiloften, kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes of bijvoorbeeld een babyshower feest. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Image
Image

U kunt met ons contact opnemen om te reserveren.

Image

Het Zwaantje in Boijl, een bijzondere theeschenkerij en dagbesteding die bijzondere mensen met een zorgvraag ondersteunt. Dagbesteding tussen Wolvega en Oosterwolde.